• BIELY DEŇ - streda 28. september

          • Fotogaléria

             

            OBLEČ SI NIEČO BIELE

            PRINES SI VLASTNÝ HRNČEK A LYŽIČKU - na chodbe pri počítačovej učebni a pri čitárni sa bude podávať mliečna desiata

            SÚŤAŽ PRE TRIEDY - v priebehu týždňa vyrobte veľký plagát alebo vymodelujte z obalov od mliečnych výrobkov niečo ku Dňu mlieka. Súťaž vyhodnotíme vo štvrtok a tri najkrajšie výtvory odmeníme.

             

             

          • Plenárne rodičovské združenie

          • Vážení rodičia,

            srdečne Vás pozývame na plenárne rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční

            v utorok 27.9.2022 o 16:00 v jedálni ZŠ. Po skončení bude nasledovať triedne rodičovské združenie.

            Vaša účasť je nutná. 

             

             

          • Oznam pre rodičov - bezpríznakovosť

          • Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti sa predkladá s cieľom zabezpečiť bezpečné prostredie a tak zachovať prezenčnú výučbu a minimalizovať riziko prerušenia výučby v triede.

            Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti  predkladá rodič pri nástupe dieťaťa/žiaka do MŠ/ZŠ a po každom prerušení dochádzky do školy a školského zariadenia v trvaní 5 a viac po sebe nasledujúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú). 

            V prípade, že rodič nepredloží „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“, dieťa/žiak sa považuje za príznakového, a je potrebné, aby rodič kontaktoval všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý ho bude ďalej usmerňovať.

            Ak rodič nepredloží „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“,  bude dieťa/žiaka umiestnené do izolačnej miestnosti a bezodkladne budeme kontaktovať rodiča.

            Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti môžete zasielať elektronicky cez edupage.

            Prípadne si ho môže stiahnuť z prílohy.

            Ďakujeme za pochopenie a všetkým prajeme pevné zdravie. 

          • Stravovanie - oznam

          • Ved. ŠJ oznamuje rodičom, že prihlásiť dieťa/žiaka na stravu je možné iba na základe Zápisného lístka na stravovanie (prihlášky), kde sú uvedené všetky informácie ohľadom stravovania.
            Zamestnancom školy a deťom v materskej škole, ktorí majú rozhodnutie o prijatí bude poskytnutá celodenná strava od 5.9.2022.

            Žiaci ZŠ sa na stravovanie môžu prihlásiť u triedneho učiteľa v prvý deň vyučovania t. j. 5.9.2022 a týmto budú automaticky zaradení na stravovanie od 6.9.2022. Zároveň donesú triednemu učiteľovi alebo do školskej jedálne vyplnený Zápisný lístok na stravovanie dostanú od triedneho učiteľa v prvý deň vyučovania, prípadne si ho môžete stiahnuť - viď príloha. 

            Mária Angelovičová, ved. ŠJ