• Okresné kolo vo volejbale dievčat v šk. roku 2023/24

          • Dňa 23.2.2024 sa na našej škole konal finálový turnaj vo volejbale dievčat, za účasti 5 družstiev.. Veľmi príjemne sa mi konštatuje, že opäť víťazne. Aj tento rok celkom dominantne a navyše s výbornou technikou a hernou istotou, zvládli dievčaťa všetky zápasy a zaslúžene vyhrali. Na druhom mieste skončili dievčatá z Lipian, Komenského 113 a tretie miesto obsadili žiačky zo ZŠ Sabinov, 17 novembra.

            Víťazné družstvo ZŠ s MŠ Brezovica postúpilo na Krajské kolo do Prešova. Dievčatám držíme palce a prajeme im veľa športových úspechov.

        • Rebríček INEKO – naša škola opäť najlepšia v okrese...
          • Rebríček INEKO – naša škola opäť najlepšia v okrese...

          •      S hrdosťou a pokorou oznamujeme, že po zverejnení rebríčka porovnania škôl agentúrou INEKO naša škola obhájila prvenstvo z minulého roka v rámci okresu, keď sa opäť umiestnila aj pred mestskými školami zo Sabinova a Lipian. V rámci Prešovského kraja sme dokonca postúpili z 25. miesta na 23.miesto zo 411 škôl a opäť sme sa stali najlepšou vidieckou školou v PO kraji.

            Chcem sa za to poďakovať všetkým učiteľom, žiakom i rodičom a v neposlednom rade aj zriaďovateľovi!

            Miloš Sobota - riaditeľ školy

          • Návšteva Planetária v Prešove

          • Dňa 28.11.2023 sa žiaci 4. ročníka zúčastnili exkurzie vo Hvezdárni a planetáriu v Prešove.

            Po zaujímavom filmovom predstavení si žiaci vypočuli pútavú prednášku o Mesiaci a o pohybe Slnka po oblohe. Po ukončení programu sme si mohli prezrieť výstavku makiet kozmických lodí a družíc.  Domov sme sa vracali plný dojmov a zážitkov.

                                                                          Mgr. Eva Sobotová

                                                                          Mgr. Gabriela Hrickaninová

          • Karneval 1. stupňa

          • Karneval je tanečná ľudová zábava, pre ktorú je typické používanie masiek a rôznych kostýmov. Na Slovensku sú obdobou karnevalového obdobia Fašiangy.

            Aj my sme využili tento fašiangový čas na to, aby sme sa obliekli do kostýmov a zabavili sa. Zabávali sme sa nie len tancom, ale aj rôznymi hrami a tvorivou činnosťou.

            Deti si odniesli z karnevalu veľa zážitkov, ale aj darčekov.

            Mgr. Eva Sobotová

            Mgr. Gabriela Hrickaninová

            Fotogaléria